Agressie begrijpen

Omschrijving

Een wetenschappelijke uitleg in eenvoudige taal zodat je de agressieve neigingen van je kind en jezelf gaat begrijpen. Tevens tools om frustratie te verminderen en met drama om te gaan.

Resultaat

Door je inzichten en tools kun je boven agressief gedrag staan, en kalm en geduldig blijven. Doordat je weet hoe te reageren heb je overwicht en komt er meer harmonie in huis.

Agressie begrijpen en ermee omgaan wordt momenteel alleen op individuele basis aangeboden. Je kijkt naar 4 videolessen en plant nabesprekingen met onze docent.

Heb je een agressief kind of ben je een agressieve ouder? Inzicht in de onderliggende oorzaken van en de aanleidingen tot agressie maakt een wereld van verschil.

Deze cursus bestaat uit de volgende delen:

  1. Agressie begrijpen.
  2. Frustratie, agressie en hechting.
  3. Omgaan met incidenten en ze verminderen.
  4. Andere uitkomsten van frustratie faciliteren.

Je ziet Margriet Noot in de video’s. Zij heeft ervaring in het onderwijs en als gezinstherapeut, en wil niets liever dan de briljante inzichten en tools van deze materie met alle ouders delen.

Evelyne van Winden begeleidt de nabesprekingen. Daarin is er ruimte voor het behandelen van vragen en praktijkvoorbeelden. Evelyne is moeder en stiefmoeder, en geeft hechtingsgerichte individuele-, relatie- en gezinsbegeleiding in haar eigen praktijk. Ze weet uit eigen ervaring hoe levensveranderend dit unieke werk is en begeleid anderen graag in hun nieuwsgierigheid of zoektocht.

Persoonlijk in overleg in te plannen.

Maak een afspraak voor toegang tot de video’s en nabesprekingen met Evelyne:  https://evelynevanwinden.nl/contact/

Class Schedule | Curricular Activities

Video’s en begeleiding online.

Afhankelijk van het aantal nabesprekingen. Zie:  https://evelynevanwinden.nl/tarieven/

Schrijf je in via onze contactpagina

hele korte uitleg van waar de persoon naartoe verwezen wordt…

v

Wat onze cursisten over Agressie begrijpen zeggen

“Deze cursus kan ik aanraden, om inzicht te krijgen in hoe frustratie kan leiden tot agressie. Het is praktisch in te zetten voor mij thuis en op het werk. […] De cursus heeft mij veel nieuwe kennis en inzichten gegeven waar ik heel blij mee ben.”

Debby Harting, directeur www.bij-1.nl en www.vosinspiratie.nl

 

Debby Harting

Schrijf je in via onze contactpagina