Opvoedinvloed 3

Omschrijving

Door omstandigheden nu en in het verleden kunnen er tijdens het opgroeien van een kind toch problemen ontstaan. Opvoedinvloed 3 leert je optimaal op de meest voorkomende moeilijkheden in te spelen.

Resultaat

Je begrijpt je kind en het lastige gedrag. Je neemt het niet persoonlijk. Je weet hoe je adequaat kunt reageren. Je voelt je niet meer machteloos maar hebt het vertrouwen en geduld dat het goed komt. Door de tools die je hebt, kun je je kind bereiken.

Opvoedinvloed 3, de uitdagingen van opvoeden, wordt momenteel alleen op individuele basis aangeboden. Je kijkt naar 8 videolessen en plant nabesprekingen met onze docent.

Opvoedinvloed 3 bouwt voort op Opvoedinvloed 1 en 2. Ouderschap brengt altijd ook uitdagingen met zich mee. Daar gaan we op in.

Deze cursus bevat de volgende delen:

  1. Lange termijn blijven denken als er problemen zijn.
  2. De symptomen herkennen van een kind dat het moeilijk heeft.
  3. Met een gevoelig kind omgaan.
  4. De afweer in een kind verzachten.
  5. Veerkracht in een kind bevorderen.
  6. Een alfakind leiden.
  7. Een vastgelopen kind en discipline.
  8. De langetermijnbenadering in de praktijk brengen.

 

 

Vooral voor ouders | Online

Je ziet Margriet Noot in de video’s. Zij heeft ervaring in het onderwijs en als gezinstherapeut, en wil niets liever dan de inzichten van deze materie met alle ouders delen.

Evelyne begeleidt de nabesprekingen. 

Class Schedule | Curricular Activities

Persoonlijk in overleg in te plannen.

Maak een afspraak voor toegang tot de video’s en nabesprekingen met Evelyne:  https://evelynevanwinden.nl/contact/

Class Schedule | Curricular Activities

Video’s en begeleiding online.

Class Schedule | Curricular Activities

Afhankelijk van het aantal nabesprekingen. Zie:  https://evelynevanwinden.nl/tarieven/

Class Schedule | Curricular Activities

Schrijf je in via onze contactpagina

hele korte uitleg van waar de persoon naartoe verwezen wordt…

v

Wat onze cursisten over OpvoedInvloed 3 zeggen

“Deze cursus heeft er vooral voor gezorgd dat ik mij zekerder, sterker  en minder alleen voel in onze manier van opvoeden. De cursus zorgt dat ik vol durf te kiezen voor wat voor mij de goede weg voelt betreffende het mogen begeleiden van onze kinderen.”

In de cursus Opvoedinvloed 3 ben ik mijn kinderen én mezelf nog beter gaan begrijpen. Het was intens en tegelijkertijd een enorme verrijking in mijn leven. De serie Opvoedinvloed 1, 2 en 3 heeft me laten groeien als mens en ouder van mijn kinderen. De relatie met mijn kinderen is intenser en heeft zich enorm verdiept. Waar ik opvoeden voorheen als zeer zwaar ervaren heb, is er nu veel meer luchtigheid en ontspanning ontstaan.”

“In 25 jaar aan scholing over theorie en methodiek, heb ik geen fundamentelere kennis tot me genomen dan bij het Neufeld Instituut in de afgelopen twee jaar.”

Schrijf je in via onze contactpagina