Opvoedinvloed 1

Omschrijving

De sleutel tot invloed op je kind, zodat je het kunt leiden, onderwijzen, beschermen, voeden, verzorgen, oriënteren, instrueren enz. is de relatie die je kind met jou heeft. Je leert over de hiërarchie, de fasen en de polaire aard van hechting. Je krijgt tools om de juiste relatie op te bouwen, te versterken of te herstellen.

Resultaat

Je begrijpt je kind en diens behoeften. Je kunt de band met je kind versterken en verdiepen zodat zowel jij als je kind meer plezier en voldoening vinden in de opvoedrelatie. Je kunt vanuit zelfvertrouwen en kalmte met je kind omgaan als het moeilijk is.

Opvoedinvloed 1, de essentiële band, wordt momenteel alleen op individuele basis aangeboden. Je kijkt naar 8 videolessen en plant nabesprekingen met onze docent.

Opvoedinvloed 1 bestaat uit de volgende delen:

  1. Onze geheime bron van invloed
  2. Hoe een kind zich hecht
  3. De kracht van hechting gebruiken
  4. Hechtingsconcurrentie
  5. Onze invloedrijke relatie onderhouden en herstellen
  6. Met agressie omgaan
  7. Met tegenwil omgaan
  8. Richtlijnen voor discipline

 

Vooral voor ouders | Online

Je ziet Margriet Noot in de video’s. Zij heeft ervaring in het onderwijs en als gezinstherapeut, en wil niets liever dan de briljante inzichten en tools van deze materie met alle ouders delen.

Evelyne van Winden begeleidt de nabesprekingen. Daarin is er ruimte voor het behandelen van vragen en praktijkvoorbeelden. Evelyne is moeder en stiefmoeder, en geeft hechtingsgerichte individuele-, relatie- en gezinsbegeleiding in haar eigen praktijk. Ze weet uit eigen ervaring hoe levensveranderend dit unieke werk is en begeleidt anderen graag in hun nieuwsgierigheid of zoektocht.

Persoonlijk in overleg in te plannen.

Maak een afspraak voor toegang tot de video’s en nabesprekingen met Evelyne:  https://evelynevanwinden.nl/contact/

Class Schedule | Curricular Activities

Video’s en begeleiding online.

Afhankelijk van het aantal nabesprekingen. Zie:  https://evelynevanwinden.nl/tarieven/

Schrijf je in via onze contactpagina

hele korte uitleg van waar de persoon naartoe verwezen wordt…

v

Wat onze cursisten over Opvoed Invloed 1 zeggen

Als partners hebben we samen de cursus gevolgd. We hebben geleerd onze kinderen beter te begrijpen en dat voelen ze aan alles. De focus op gedrag is verschoven naar focus op relatie. Wat een ontspanning heeft dat ons opgeleverd! En zoals beloofd in de cursus is dit ook terug te zien in het gedrag.”

Schrijf je in via onze contactpagina